lauantai 7. tammikuuta 2012

Paniikki!

Noniin, piti jo eilen kirjoittaa mutta netti ei ollut yhteityöhaluinen... Elikkä, harjoitusravit olisi sunnuntaina, eilen kun tulin juoksuttamasta ponia oli sen toisesta takasen kengästä lähtenyt kiintohokki irti. Ei siinä mitään mutta kun kenkä laitettiin jalkaan silloin joskus, se lohkesi jo takomisvaiheessa (alumiinia) ja tämä sama hokki piti kengän ns "yhdessä" siitä kohasta. Noh siinä sitte mietittiin mitä tehdään ku harkkareihin on aikaa kaksi päivää, oli loppiainen ja viikonloppu, mistä saan kengittäjän, ja kengän siihen jalkaan? 
Tänään päiväni pelastui kun saatiin kun saatiinkin tilalle uusi kenkä ja tallimme eräs hevosenomistaja suostui sen laittamaan paikoilleen, huh!
 Kävin sitten samantien kun kenkä oli jalassa vähän kokeilemassa miten ravi sujuu ja hyvinhän se sujui, tyttö oli vähän energinen eikä olis millään meinannut tallinpihallakaan vielä kävellä :)

Kuvia en valitettavasti saa koneelle kun piuha millä kännykästä saa kuvat koneelle, on opistolla asuntolassa tietenkin... Huomiseen postaukseen lupaan laittaa parit kuvat kun aamulla starttaamme Sirun ja Sintin (Uutelan Cinderella) kanssa Forssaan harjoitusraveihin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti