maanantai 30. heinäkuuta 2012

Heinäkuu

Kohta ollaan jo elokuun puolella ja kesä on mennyt vilisemällä ohi, kuin myös mun loma. Siru ei ole paljoa kesälomia viettänyt ja laitumellekkaan poni ei ole kauheasti päässyt kun jostain kumman syystä lihoo niin helposti? ;) Noh, starttaamaan päästiin onneksi muutaman kerran Kokemäelle järjestettyjen poniravien ansiosta, se reissu oli hyvinkin onnistunut ja taas jaksaa nähdä tuplasti enemmän vaivaa kohti seuraavia koitoksia! Elikkäs 29.7 klo 10.30 lähdimme jännittyneen ponin sekä omistajan kanssa kohti Kokemäkeä. Perillä olimme hyvissä ajoin ja autosta ulos tultuamme tuntui kun olis johonki viidakkoon astunu, lämmintä varmaan 30 astetta, ei tuulta, kostea mutta aurinkoinen ilma. Ajattelin jo että miten saan ponin ikinä täältä elvytettyä koska edessä oli elämämme ensimmäisen kerran kaksi lähtöä per päivä. Monté oli vuorossa ensimmäisenä, huima neljän ponin lähtö 20m pakilta ja odotukset täyttyivät: poni oli super käytökseltää myös selästä, laukka ei tullut kuin kerran, aika oli hyvä selästä ja sijoitus oli kolmen parhaan joukossa!
3.2 Surprise Dar/ Janni Vuori 2.33,8x 24e
Kun sain ponin juotettua ja riisuttua alettiin rauhassa vilvoittavan suihkun kautta valjastamaan ponia kärrylähtöön. Huomasin Sirun ilmeestä jo että sen mielestä oli jotain pahasti pielessä kun pinteleitä alettiin laittaa uudestaan jalkaan, mutta katokselta vielä yhden kierroksen kärryiltä radalle lämmittämään lähtiessä poni oli pirteä oma itsensä ja oli taas mennään meiningillä. Pian koittikin startti ja olin ihan ihmeissäni kuin paineissa poni oli ja voltista lähettiin sellasta laukkaa että hetken luulin jo että en saa sitä raville takasi ollenkaan, koko matkan jouduin rauhoittavasti puhumaan (mitä en ole koskaan ennen tehnyt) ja olemaan entistä enemmän hereillä laukkojen suhteen, viidentenä maaliviivan ylittäneenä olinkin yhtä hymyä koko päivän :)
5. 3 Surprise Dar/Jenni Mäenpää 2.19,7x 8e
Elokuussa suunitelmissa olisi muutama startti mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaisesti ja poni pysyy edelleen terveenä, mutta siitä kuulette sitten seuraavalla kerralla!
Kiitokset vielä Jannille hienosta suorituksesta lämpöolosuhteista huolimatta! :)
© anniinak.kuvat.fi
© anniinak.kuvat.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti