tiistai 9. lokakuuta 2012

Syyskuu

Tässä kuussa päästiin Sirun kanssa kerran starttaamaan Vermossa 16.9. Se oli kaiken kaikkiaan melko häsläystä koko aamupäivä sillä ajoin myös samana päivänä ypäjän harkkareissa Ypäjä Victoriaa. Aamulla siis suuntasin opistolle heti kun olin saanut Sirun pihalle ja aloin laittaa Viciä kuntoon. Kisakamat päälle hepalle ja itselle ja kohti ravirataa. Lämmitys sujui hyvin kun sain sen toisen selässä lämmitettyä ja melkoisesti se taas kuumeni omalla kotiradalla kun käveltiin ennen varsinaista starttia. Volttaus kuitenkin sujui hyvin ja jotain kengurun loikkaa lähdettiin liikkeelle. Takasuoralla kuitenkin se otti pikku laukka hypyn, sain sen kuitenkin aika helposti raville. Porukassa mentiin toiselle kierrokselle ja viimisen viidensadan alkaessa käänsin kolmannelle ja sithän tyttö vasta lähti tosissaan painelemaan ja laukkahan siinä samassa viimisessä kurvissa tuli ja etusuoralle asti kiitolaukkaa mentiin, mutta viimiseillä voimilla sain kuin sainkin sen vielä raville. :D
6. Ypäjä Victoria / Jenni Mäenpää 1.22,8 (2040m)

Kiitos kuvista Anton Satamo!
 Kun sain Vicin hyvin nopeasti purettua ja pestyä (jätin sen kaverin hoidettavaksi loppuun kiitos siitä (: ) ja hyppäsin porukoitten kyytiin ja tallille. Siru olikin jo otettu sisälle ja oli juuri sopivasti harjattavana niin mun ei tarvinnut kuin heittää loimi selkään, pakata kamat autoon ja poni myös traikkuun. Mukaan lähti tallilta myös kakkoslähdössä juokseva suomenhevonen Tuulen Natalia. Matka sujui hyvin  ja saatiin samantien käydä ilmottamassa ja tadaaa voilokin väriksi saatiin pinkki-musta! harmi kun just olin vaihtanu siniset kamat... :D  Noh, valjastin ponin ja lähdin lämmittää, lämmitys meni tosi hyvin ja sillonkuin poni on ollut tosi hyvä niin sen kyllä huomaa jo lämmityksessä. Katoksilla käytiin mutka vaan kääntymässä sen verran että neiti saa tehdä vessatarpeet katokseen ja sit saatiinkin melkein heti lähteä kävelemään. Lähtö sujui hyvin, matkana oli maili ja koko matka sinniteltiin siinä porukan paremmalla puolla.
3. Surprise Dar / Jenni Mäenpää 2.18,6
Kotiintulomatka oli siis melko lyhyt :) kuvia en valitettavasti ole Sirusta saanut mutta Vicistä sentään pari..
  Loppusyksystä en osaa vielä kauheesti sanoa, lokakuussa oli yksi startti Vermossa myös ja sen jälkeen taitaa pieni kilpailutauko tehdä ihan hyvää ja innolla odotellaan lumien tuloa!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti